Quality städservice

Med industristädning vet vi att olika maskinparker kan behöva städning med särskilda maskiner och vi arbetar alltid ändamålsenligt. Det är viktigt att det ska hållas rent kring maskiner och man måste kunna vara säker på att all städning utförs korrekt.

Eftersom att våra medarbetare har lång erfarenhet av industristädning kan vi anpassa oss till era önskemål och ni kan vara trygga när ni väljer oss för städning av er industrilokal.
Vi städar i större industrilokaler men lika ofta i mindre lagerlokaler. Vare sig du har en verkstadsindustri eller livsmedelsindustri så kan vi hjälpa till.

Både när det kommer till specifika tider eller under hur många gånger per vecka eller månad ni vill ha service från oss.

Vi på Quality städservice utför inte enbart olika varianter av städ, som industristäd, utan tillhandahåller och levererar förbrukningsmaterial till flera av nordens största arbetsplatser. Med vår långa erfarenhet och med den arbetsmoral vi har, kan du känna dig trygg när du bokar industristädning med oss.

All vår personal är anslutna till Fastighetsanställdas förbund och är också ansvarsförsäkrade hos Trygg-Hansa

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer, eller fyll i formuläret här intill, för ytterligare information om priser kring industristädning från oss pÅ Quality.